Sensorik och produktutveckling
15 hp
Litteraturlista, Grundnivå, 2HK080
Huvudgrupp 1
Obligatorisk litteratur
- Fuller, Gordon W., New Food Product Development: From Concept to Marketplace., 3rd ed., Hoboken, CRC Press, 2011
- Gustafsson, Inga-Britt, Sensorik och marknadsföring, 1. uppl., Lund, Studentlitteratur, 2014
- Stone, Herbert; Bleibaum, Rebecca N.; Thomas, Heather A., Sensory evaluation practices, Fifth edition, Amsterdam, Academic Press, 2020
Andra aktuella vetenskapliga artiklar och rapporter kan tillkomma.
Referenslitteratur
- Backman, Jarl, Rapporter och uppsatser, 3., [rev.] uppl., Lund, Studentlitteratur, 2016
- Ejlertsson, Göran, Statistik för hälsovetenskaperna, Tredje upplagan, Lund, Studentlitteratur, [2019]
- Eliasson, Annika, Kvantitativ metod från början, Fjärde upplagan, Lund, Studentlitteratur, [2018]
- Nylander, Annica m.fl., Livsmedelsvetenskap, 2., [rev. och uppdaterade] uppl., Lund, Studentlitteratur, 2014