Måltidsservice med inriktning mot produktion
15 hp
Litteraturlista, Grundnivå, 2HK038
Det finns en senare version av litteraturlistan.
Kurslitteratur
Arbetsmiljöverket: Arbetsmiljölagen 1 juli 2005 www.av.se/lagochratt/aml/
Arbetsmiljöverket: Arbetstidslagen 1 juli 2005 www.av.se/lagochratt/atl/
Konkurrenslagen (1993:20) www.notisum.se/rnp/sls/lag/19930020.htm
Lagen om offentlig upphandling (1992:1528) www.notisum.se/rnp/sls/lag/19921528.htm
Livsmedelslagen (2006:804) www.notisum.se/rnp/sls/lag/20060804.htm
Produktansvarslagen (1992:18) www.notisum.se/rnp/sls/lag/19920018.htm
- Bra mat i förskolan: råd för förskola och familjedaghem, Uppsala, Livsmedelsverket, cop. 2007 (http:/
/ www.slv.se) - Bra mat i skolan: råd för förskoleklass, grundskola, gymnasieskola och fritidshem, Uppsala, Livsmedelsverket, 2007 (http:/
/ www.slv.se) - Bryman, Alan; Nilsson, Björn, Samhällsvetenskapliga metoder, 1. uppl., Malmö, Liber ekonomi, 2002
- Israelsson, Tomas, Offentlig kontroll enligt livsmedelslagen, Lund, Studentlitteratur, 2006
- Mat och näring för sjuka inom vård och omsorg., Uppsala, Statens livsmedelsverk, 2003 (Ödeshög, 2003
- Rubenowitz, Sigvard, Organisationspsykologi och ledarskap, 3., [omarb.] uppl., Lund, Studentlitteratur, 2004
- Spears, Marian C., Foodservice organizations: a managerial and systems approach, 6th ed., New Jersey, Pearson Prentice Hall, 2007
- Yngve, Håkan, Mat för många: goda råd för utvecklingen av måltidsverksamheten, Stockholm, Sveriges kommuner och landsting, 2006 (www.skl.se)
Kursplan
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2014, version 2
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2014, version 1
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2013
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2012
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2011, version 2
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2011, version 1
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2011, version 2
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2011, version 1