Hållbart ledarskap bli en del av framtiden!

Är du redo att bidra till framtidens samhälle och ett hållbart ledarskap? På Campus Gotland i Visby får du kunskap för en framgångsrik karriär, och verktyg för att aktivt forma en mer hållbar framtid.

Studera i en internationell miljö

Campus Gotland vid Uppsala universitet är ett campus med fokus på hållbarhet. Här får du det bästa av världar: bredden och tyngden från ett stort universitet samt den unika studiemiljön som ett mindre campus kan ge.

Det finns tre teknik- och naturvetenskapliga program med fokus på hållbarhet och ledarskap, vill du därefter fördjupa dig finns flertalet magister- och masterprogram att välja bland. Oavsett vilket program du väljer kommer du befinna dig i en internationell miljö där utbildningen ges på engelska och dina kursare kommer från världens alla länder.

 

Visste du att..?

...Uppsala universitet har ett lagstadgat ansvar för hållbar utveckling? Vi bidrar därför aktivt genom forskning, utbildning och samverkan inom området. En bra plats att lära dig mer om det på!

Hr-Chef Jenny Wallin Sander


 

Utbildningarna på Campus Gotland ger dig möjlighet att vara med och genomföra klimatomställningen.

Jenny Wallin Sander, HR-chef Heidelberg Materials Betong Sverige.

Relevanta kandidat- och ingenjörsprogram

Hur är det att plugga på Gotland?

Levi läser till högskoleingenjör på Campus Gotland. I filmen berättar han vad det bästa med hans studieval har varit, hur livet på Gotland är och vad han har för framtidsdrömmar.

Se också fler av våra andra studenter berätta om sina utbildningsval och hur det är att plugga i Visby.

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin