Måltidsservice med inriktning mot produktion
15 hp
Kurs, Grundnivå, 2HK038
Kursen är avvecklad.
Kursplan
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2014, version 2
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2014, version 1
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2013
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2012
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2011, version 2
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2011, version 1
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2011, version 2
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2011, version 1
Litteraturlista
- Litteraturlista giltig från och med höstterminen 2014, version 2
- Litteraturlista giltig från och med höstterminen 2014, version 1
- Litteraturlista giltig från och med höstterminen 2013, version 2
- Litteraturlista giltig från och med höstterminen 2013, version 1
- Litteraturlista giltig från och med vårterminen 2013
- Litteraturlista giltig från och med höstterminen 2012
- Litteraturlista giltig från och med höstterminen 2011, version 2
- Litteraturlista giltig från och med höstterminen 2011, version 1
- Litteraturlista giltig från och med vårterminen 2011, version 4
- Litteraturlista giltig från och med vårterminen 2011, version 3
- Litteraturlista giltig från och med vårterminen 2011, version 2
- Litteraturlista giltig från och med vårterminen 2011, version 1