Mat, marknad och ledarskap I
Kurs, Grundnivå, 2HK079
Hösten 2023 Hösten 2023, Uppsala, 100 %, Campus, Svenska
- Studieort
- Uppsala
- Studietakt
- 100 %
- Undervisningsform
- Campus
- Undervisningstid
- Dag
- Studieperiod
- 28 augusti 2023–1 november 2023
- Undervisningsspråk
- Svenska
- Behörighet
-
Kostvetenskap A: Nutrition och minst 15 hp från Kostvetenskap B: Livsmedelsvetenskap
- Urval
-
Högskolepoäng (max 165 hp)
- Avgifter
-
Du som inte är medborgare i ett EU-/EES-land eller Schweiz måste betala anmälnings- och studieavgift.
- Studieavgift, första inbetalningen: 22 500 kr
- Studieavgift, totalt: 22 500 kr
- Sista anmälningsdag
- 17 april 2023
- Anmälningskod
- UU-25006
För dig som är antagen eller reserv
- Registreringsperiod
- 28 juli 2023–20 augusti 2023
- Institutionens information om registrering
Hösten 2024 Hösten 2024, Uppsala, 100 %, Campus, Svenska
- Studieort
- Uppsala
- Studietakt
- 100 %
- Undervisningsform
- Campus
- Undervisningstid
- Dag
- Studieperiod
- 2 september 2024–5 november 2024
- Undervisningsspråk
- Svenska
- Behörighet
-
Kostvetenskap A: Nutrition och minst 15 hp från Kostvetenskap B: Livsmedelsvetenskap
- Urval
-
Högskolepoäng (max 165 hp)
- Avgifter
-
Du som inte är medborgare i ett EU-/EES-land eller Schweiz måste betala anmälnings- och studieavgift.
- Studieavgift, första inbetalningen: 22 500 kr
- Studieavgift, totalt: 22 500 kr
- Sista anmälningsdag
- 15 april 2024
- Anmälningskod
- UU-25006
För dig som är antagen eller reserv
Om kursen
Kursen behandlar hur mat i större skala utanför hemmet planeras, produceras och serveras utifrån olika målgruppers behov och önskemål. Även ledarskapets betydelse och upphandlingsförfarandet är viktiga delar i kursen. Teoretiskt belyses strukturer och aktörer på marknaden för offentliga måltider.