Skugga en student för en dag

Vill du veta hur det är att vara student hos oss? Kanske vill du se hur ett campus ser ut inifrån? Nu kan du få ”skugga” en student och följa med på föreläsning, labb, grupparbete eller vad som står på schemat den dagen.

Att skugga en student ger dig inblick i en studiedag på programmet. Du får uppleva studiemiljön och kan få mer information från studenter på programmet och studievägledare. Kanske leder besöket till att du blir säker på att programmet är rätt för dig? Du kan då känna dig trygg i ditt beslut och hoppas på att bli antagen och få börja. Skulle du komma fram till att programmet inte var rätt för dig så har du förhoppningsvis ändå fått intryck och information som underlättar ditt studieval.

Hur går det till?

En skuggning tar ungefär en halv dag. Vi gör vårt bästa för att hitta en student på det program du är intresserad av. Du och studenten kommer överens om plats och tid att ses. Du ansvarar själv för resa och boende. Universitetet bjuder dig och studenten på lunch.

Låter detta intressant för dig? Fyll i formuläret nedan så återkommer en student till dig. Det kan ta tid innan du får svar, beroende på hur stort intresset är.

Observera!

Erbjudandet gäller endast utbildningar inom teknik och naturvetenskap.

Gör din anmälan härFÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin